Telefon: +36 30 462 2470
Üzletünk: 1145 Budapest, Róna u. 153.

Varta Blue – 12v 45ah – autó akkumulátor – jobb+ *ázsia, vastag sarus

Varta
Cikkszám: 5451560333132

Magas indítási teljesítménnyel rendelkező, zárt, gondozásmentes, indítóakkumulátor.

Márka: Varta
Kapacitás: 45 Ah
Méret: 238 x 129 x 227 mm
Indítóáram: 330 A
Kapcsolás: jobb+
Feszültség: 12 V

41 990 Ft

Leírás

Varta Blue – 12v 45ah – autó akkumulátor – jobb+ *ázsia, vastag sarus

A modern gépkocsik kényelmi szolgáltatásai rendkívüli igényeket támasztanak a gépjárműindító akkumulátorokkal szemben. Manapság a gépjármű indító-akkumulátoroknak az indításon kívül a gépjárművek kényelmi és biztonsági rendszereinek elektromos fogyasztói által generált – egyre növekvő – energiaigényeit is ki kell tudni elégíteni.
A köztudatban már régóta ismert a Bosch SILVER akkumulátorcsalád minősége, amely nem csak a gépjárműgyártók által elismert, hanem a magas vásárlói elégedettség is ezt tükrözi. Számos nemzetközi gépjárműgyártó első akkumulátor beszállítójának számító Bosch, követve a Bosch gépjárműipari innovációkat, új akkumulátorcsalád bevezetésével biztosítják azok elektromos igényeit.

Hosszabb élettartam
A mai zárt elhelyezésű motorok igen nagy hőterhelést rónak az akkumulátorokra. Míg 20 évvel ezelőtt a motortérben kevés a hőmérséklet 50°C felett, ma nem ritka a 100°C vagy annál magasabb hőmérséklet sem. A Bosch Silver technológia alkalmazása csökkenti a magas hő által korróziót, és megnöveli az akkumulátorok élettartamát.

Az új S család kialakításánál a fejlesztési koncepció legfontosabb céljai a következők voltak:

a piaci igényekhez való alkalmazkodás (a minőségi akkumulátorok területén a kereslet egyre inkább eltolódik a teljesen gondozásmentes típusok felé)
a gépjárműgyártói specifikációkat kielégítő
piaci lefedettség elérése a lehető legkevesebb cikkszámmal
megfelelő kínálat kialakítása és az egyre bővülő távol-keleti gépkocsik számára is

S4 (kék): Valamennyi gépjárműosztály biztosan indító energiaforrása. A biztonságos indítás hathatós energiaforrása, amely a középkategóriás autók megnövekedett kényelmi igényeinek megfelel. A piac 97 %-ának megfelelve az ázsiai személygépkocsik különleges gényeit is tudja elégíteni.

S5 (szürke): A felső osztályba tartozó gépjárművek energiaforrása. A legerősebb motorok biztonságos indításához, és a kényelmi berendezések kompromisszummentes energia ellátásához